Orland Verdú va inaugurar la sala Oracles com a seu de la seva companyia teatral al setembre del 2017. També era una escola experimental per aprendre teatre físic, i “després va anar derivant a una altra cosa”.

Especialitzat en dansa butoh, una expressió artística japonesa, l’espai artístic es presta a acollir moltes altres disciplines d’art i música, però sempre s’intenta “posar sobre l’escena somnis” que despertin “l’inconscient col·lectiu”, explica Verdú.

Malgrat que la continuïtat de la seva programació ha estat en dubte diverses vegades al llarg d’aquests anys per qüestions econòmiques i per canvis sobtats en les juntes directives, han superat l’any de tancament provocat per la pandèmia i tornen a estar a ple rendiment.

Taller amb alumnes d’Arts Escèniques

A Oracles Theatre també assaja un grup d’alumnes de l’Institut Milà i Fontanals que està preparant un taller de teatre en què revisita ‘Alícia al País de les Meravelles’.

Fent el seu propi guió, l’alumnat reflexiona sobre l’adicció a les pantalles i les dinàmiques de la societat moderna en aquesta versió pròpia que ha anomenat ‘Wondernet’.