En Mariano Hernández havia treballat tota la seva vida de transportista però, amb l’arribada de la crisi econòmica de l’any 2008, va perdre la feina i també el seu habitatge.
Ell té més de 50 anys i i des del 2008 no ha trobat cap feina estable. Assegura que un gran nombre de persones majors de 50 anys es troben en la seva situació.
Tenim una gran experiència laboral i professional però no trobem feina. Això farà que en un futur siguem jubilats empobrits. Jubilats en situació de sensellar o que haurem d’anar a menjar a menjadors socials
Mariano ha creat l’entitat Dum Dum Social, que es reuneix al local de l’Associació de Veïns de Sant Martí de Provençals, i que vol agrupar persones que es trobin en la seva mateixa situació per fer força i emprendre projectes laborals i socials que creïn llocs de treball destinats a persones majors de 50 anys.
Que les administracions només fan petits pedaços perquè no ens manifestem però no tenen plans a llarg termini per solucionar aquest problema laboral i social. Si no ho solucionem d’aquí a uns anys tindrem milers de jubilats pobres, sense llar i que passaran una vellesa trista i difícil.