Durant el confinament, els veïns d’un dels carrers més petits del Raval, el dels Salvador, s’han unit contra la venda de droga que fan cada dia els narcotraficants a sota de les seves llars. “Ens hem vist de balcó a balcó i ens hem unit”, explica l’Adrià, veí d’aquest carrer que “està ple de narcotraficants”, assegura.

Els veïns han obert un compte de Twitter, @carrersalvador, una espècie de “quadern de bitàcola d’un carrer que intenta ser normal al bell mig del Raval”, segons diu la presentació del seu perfil, i allà publiquen imatges dels narcotraficants en acció. Els veïns publiquen què hi fan, i per això les persones que trafiquen al seu carrer els amenacen,

“Ens criden a sota dels balcons: Baixa que et mataré”

L’Adrià explica que han interposat denúncies i demana una presència fixa de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra al carrer dels Salvador. Quan hi ha presència policial, diu que els veïns estan “molt agraïts” i fins i tot surten als balcons a aplaudir-los. Segons el veïnat amb  l’absència de turistes, els furts ara es realitzen al personal de neteja de l’Ajuntament de Barcelona.