“- Escolti, jove. Que sap quan passa La Catalana…?” És una pregunta que hauries pogut respondre els anys 70 a Barcelona. Però, hauries sabut a quina línia es referia el sobrenom? O quins magatzems posaven un arbre de Nadal gegant? I quina era l’atracció més espectacular del Parc d’Atraccions de Montjuïc?

Posa’t a prova amb 15 noves preguntes sobre la Barcelona “boomer”, la que va entre la presa de possessió de Josep Maria de Porcioles com a alcalde de la ciutat (1957) i la nominació olímpica de Barcelona (1986).

David Rodríguez (Barcelona, 1973) és economista i politòleg, però, sobretot, un excel·lent coneixedor de les anècdotes i els indrets de la Barcelona d’aquells d’aquells anys. És l’autor del bloc Quotidianitats, retalls de vida quotidiana d’un barceloní. Els quatre dilluns del mes de febrer és l’encarregat de posar-te a prova. I si ens deixes les teves dades, setmanalment sortejarem dos paquets d’entrades per veure el remodelat Museu de Cera de Barcelona i dos bitllets per pujar a Las Golondrinas del Port de Barcelona. Un matí que farà passar una bona estona a un “boomer” com tu.