El novembre del 2008, només vuit mesos després de publicar el seu àlbum debut, Joe Crepúsculo en presentava un segon: “Supercrepus”, un doble disc que incloïa futurs èxits com ‘La canción de tu vida’ o ‘Baraja de cuchillos’. Tot just fa dues setmanes va arribar la seqüela, “Suprecrepus II”, deixant aparcada l’electrònica més bakala dels darrers anys per entregar-se al pop-rock en la seva totalitat. I això, ens explica, també es notarà en els seus propers directes, que per primera vegada disposaran d’una banda completa, amb bateries, teclats i cordes. Sens dubte, una bona manera de donar la volta a aquest 2020 fatídic: revisitar els propis passos per provar nous formats!

També torna a l’’Habitació 910’ l’Axel Lesan, aquest cop acompanyat del Will X.O., amb qui acaba de presentar el seu segon tema junts, ‘Perquè no’. Aprofitem per conèixer millor el passat i referents de Will X.O., i esbrinar com els està afectant la pandèmia en l’àmbit creatiu.

Ariana Grande ens sorpèn amb ‘Positions’, nou tema i àlbum homònim, i també estrenen senzill les Little Mix, Karol G i Alizzz, que s’acompanya d’Amaia. I encara més: tenim nou clip de les germanes HAIM,James Blake ve amb un EP més lluminós i ballable i la compositora de les estrelles, Julia Michaels, mostra el primer avançament del que serà el seu àlbum debut.

No cal que piqueu a la porta: entreu a l’’Habitació 910’ i gaudiu del millor pop!