El “talent show” més famós del país encara no ha donat la seva nova edició per finalitzada, però alguns dels concursants eliminats ja donen tret de sortida a les seves carreres. La malaguenya Salma, la veu més aflamencada del concurs, segueix fidel a la seva identitat amb ‘La mirá’, un bolero que s’acaba convertint en una mena de rumba trap. L’Alex Márquez ens sorprèn allunyant-se d’allò que havíem vist d’ell a les gales: ‘El modo’ és un mig tempo pop dance que ens avisa del camí que vol seguir. I amb ‘Kombolewa’, la Suzete apropa els ritmes canaris a l’afrobeat en un exercici d’alliberació que de segur ens farà ballar les properes setmanes. Tot un honor que l’’Habitació 910’ sigui testimoni de l’inici de les seves trajectòries musicals!

Ja feia temps que el nostre plató demanava a crits una reunió familiar, i per fi té lloc amb la visita de la nostra companya i germana de la casa, la Laura Sangrà. Al cap i a la fi, l’’Habitació 910’ és la germana pop del ‘Plaça Tísner’, el magazín cultural que dirigeix i condueix la Laura. I ara li toca a ella ser l’entrevistada: què ha significat per ella un projecte com aquest? Quines entrevistes recorda amb més estimació? Va, explica’ns, Laura!

Les ‘Gourmet tracks’ de l’Alvie són oficialment la casa del pop més underground i alternatiu, i una setmana més torna a acompanyar-se d’un projecte que no us podeu perdre: directe des d’Euskadi Igotz Méndez, conegut artísticament pel nom de HOFE. A finals d’any va presentar ‘Amorrua’, el seu segon EP, un treball narratiu sobre la ràbia que, a vegades, pot venir junt amb l’amor. Però que sigui ell qui ens ho expliqui!

I ja ens podran donar un premi a les millors amfitriones, perquè si ja us semblaven moltes visites en un sol vespre, encara en tenim una més! Núria Duran, artista no-binària, ens avança el que serà el seu àlbum debut, i ho fa regalant-nos en primícia i en directe un dels talls que hi trobarem. Com ens agrada una exclusiva!

A tota aquesta reunió de persones hi afegim, a més, un homenatge a Elvis Presley i Marilyn Monroe a través d’artistes amb forta influència d’aquestes dues icones. I com que en tota casa no hi falta el safareig, asseieu-vos bé i escolteu, que us expliquem la baralla entre Nicki Minaj i Megan Thee Stallion: les dues titanes del rap estan fent pública una disputa que sembla que durarà setmanes…

Ei: que encara ens queda lloc per tu, eh? Va, va, passa corrent que comença l’’Habitació 910’ de betevé!

Escolta el programa aquí:

Llista de reproducció: