(Redacció/ACN) Aquest dilluns s’ha obert la prevenda per a les 20.000 persones que s’havien inscrit per obtenir entrades per a l’exposició immersiva sobre el món de fantasia de Tim Burton, que arribarà al Palau de Victòria Eugènia de la Fira de Barcelona el 8 de març. El públic general podrà adquirir-les a partir d’aquest dimarts. La venta està disponible a través del web de l’exposició.

Tim Burton’s labyrinth“ és una mostra immersiva que permetrà endinsar-se als mons màgics d”Alícia al País de les Meravelles’ o ‘Malson abans de Nadal’, o conèixer de prop els personatges d’‘Eduardo Manostijeras’ o ‘Charlie i la fàbrica de xocolata’, entre molts altres.

El recorregut serà personalitzat i individual per a cada visitant: només entrar-hi, un botó aleatori dirigeix un petit grup cap a una sala concreta i, a partir d’allà, la decisió queda a mans de cada visitant, que haurà de decidir quines portes vol creuar fins a arribar al final del recorregut. Pel que fa a tot allò que hi pot trobar a dins, el més rellevant són els 200 esbossos originals cedits pel creador per a l’ocasió, molts d’inèdits fins al moment.

Un “viatge físic i sensorial”

És un recorregut per la ment de Tim Burton —tal com la descriu ell mateix—, per això recull tot el seu univers cinematogràfic, de dibuix, literari i narratiu, i el converteix en viatge físic i sensorial“, relata Elena Garrán, directora de comunicació de Letsgo, l’empresa productora. Pel que fa als assistents, destaca que es tracta d’una exposició “apta per a tots els públics” i, tot i que en el cas dels nens es podria recomanar a partir dels 12 anys, “qualsevol nen a qui li agradi el món de Burton en pot gaudir perfectament”.

La mostra ja s’ha pogut veure a Brussel·les, París i Madrid i finalment, al març, arribarà a Barcelona. L’exposició anirà a Berlín i Milà i, un cop acabada la ruta europea, es dirigirà cap als Estats Units.