No és notícia que a l’’Habitació 910’ ens pot la nostàlgia. Portem només dues setmanes del 2022 i el programa tira enrere vint anys, fins al 2002, quan els primers temes sortits de l’acadèmia d’Operación Triunfo sonaven per tot arreu, les Sugababes es consolidaven amb el seu ‘Round Round’, Aventura ho petava amb ‘Obsesión’ o Britney Spears provava sort a la gran pantalla. Uns anys més tard, el 2005, la crítica aclamava per fi el treball de l’actriu Brittany Murphy per al seu paper a “8 milles”, la pel·lícula que relata els inicis del raper Eminem.

Precisament Brittany Murphy és la protagonista aquesta setmana de la secció “Popular Crimes” de Martha Caballero, que ens explica la tràgica vida d’aquesta actriu, plena de moments tèrbols.

També visiten l’Habitació 910 la Flor i en Marc, dos dels sis integrants de la formació Beatneeks, que acaben de presentar el clip del seu tema ‘Crystal’, que obre el seu àlbum “Sinestesia”, publicat la passada tardor. Amb ells parlem dels anys que ha durat el procés de gestació d’aquest treball , que cal “degustar” amb els cinc sentits.

A més, estrenem el nou àlbum de The Weeknd, “Dawn FM”, a més de la preciosa jota que s’ha marcat Amaia per començar l’any.

Preparat per un viatge temporal inigualable? Entra a l’’Habitació 910’ i acompanya’ns!

Escolta el programa en la seva versió radiofònica, aquí:

Llista de reproducció: