El pianista Josep Maria Colom, Premi Nacional de música el 1998; el violoncel·lista Lluís Claret, de qui va ser mentor Pau Casals, i el primer clarinetista de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, Joan Enric Luna, han debutat al Palau de la Música amb un programa amb obres de Glinka, Guinjoan i Brahms.

15 anys de trio

El pianista Josep Maria Colom i el violoncel·lista Lluís Claret són representants d’una destacada i veterana generació d’intèrprets catalans. Amb el valencià Joan Enric Luna actuen regularment des de fa 15 anys. “Quan vaig començar la carrera, el Josep Maria i el Lluís ja eren famosos, músics de referència. Ha estat i és un luxe tocar amb ells”, explica Joan Enric Luna.

El repertori que han ofert es composava del ‘Trio per a clarinet, violoncel i piano op.114’, de Johannes Brahms; l’obra ‘Puzzle’, de Joan Guinjoan, i el trio ‘Patètic’, de Mikhaïl Glinka, originalment escrit per a clarinet, fagot i piano. Aquesta peça no l’havien interpretada mai junts. El concert ha encetat el cicle Palau Cambra i formava part de la programació Nadal al Palau.