La nostra astròloga i sacerdotessa Lu Vargas torna a l”Habitació 910’, però aquesta vegada en qualitat d’entrevistada: ens duu de visita al seu passat, descobrim com d’aviat va descobrir que el misticisme l’envoltava i el pes que va tenir la influència de la seva mare, que ens la descriu com una dona tan poderosa com les grans folklòriques, com Rocío Jurado o Sara Montiel. Tot això, sense que faltin els seus consells, com a bona guia espiritual.

També ve, i mai millor dit, a parlar del seu llibre l’Anna Pacheco, periodista especialitzada en gènere i classe que el mes de setembre va publicar el seu debut literari, ‘Listas, guapes, limpias’. Una ficció que podria ser la realitat de qualsevol mil·lennista de classe obrera, i que exposa temes com el rebuig a la família i les amistats del barri, l’esnobisme i elitisme en els anys d’universitat i l’absència, en aquells moments, d’una consciència de classe i un feminisme gens definits. Tot això, amb una banda sonora que coincideix amb les obsessions musicals de la seva autora: noms dispars com Estopa i Miley Cyrus han conviscut en la seva trajectòria.

Però abans, fem coincidir l’Anna amb la nostra analista de tendències, l’Alba Riera, que més que explicar-nos un fenomen, aquesta vegada ens convida a debatre’l col·lectivament: la nova masculinitat, un terme que ve utilitzant-se des de ja fa un temps. Valorem si Bad Bunny, J Balvin o Tyler, “the Creator”, formen part d’aquest moviment, i si es tracta d’una moda o no.

A més, el programa es completa amb un breu repàs dels premis Grammy, amb especial atenció als triomfs de Billie Eilish i Rosalía que, a més, estrenen, totes dues, nous temes.

Una setmana més, els noms femenins posen llum al pop i es troben totes aquí, a l’’Habitació 910’ de betevé !