Els darrers 15 dies ens han portat els àlbums de Rigoberta Bandini, M.I.A. o Tove Lo. Aquesta setmana els toca el torn a les princeses del pop Carly Rae Jepsen i Taylor Swift. ‘Midnights’, com qualsevol treball de Swift, era un dels àlbums més esperats de la temporada, i tot apunta que un dels llançaments més exitosos del 2022. I és que Taylor sap que la tardor és el seu moment.

I com a mostra de l’efervescència pop que es dona sempre en aquestes èpoques, tenim també nou senzill de Shakira, ara acompanyada d’Ozuna, a més de noves cançons de Caroline Polachek, Kelela o Fangoria.

També MS Öbama, una de les nostres convidades de la tarda, està d’estrena: acaba de presentar el senzill ‘Toxicity’, moment perfecte perquè la coneguem més a fons. I si la setmana vinent tornava a l’’Habitació 910’ Pink Kardashian amb música nova, ara ho fa la seva parella, Yung Mare, amb un àlbum sota el braç.

L’arribada de la tardor significa també una nova edició de l’In-Edit, el festival de documentals musicals que celebra la seva 20a edició, que es diu ràpid! L’Uri Altell, director del festival, ens acompanya per donar-nos més detalls del cartell d’enguany, on trobem les històries de Sinéad O’Connor, del raper XXXTentacion o del mític Studio 54. Del 27 d’octubre al 6 de novembre tens una cita als cinemes Aribau!

Que ets més de llegir? Doncs per tu tenim ‘The feel good book’, el primer llibre de la ‘‘influencer’’Clau Fernández que busca treballar una relació sana amb el teu cos i el menjar. L’alacantina també s’asseu a les nostres cadires acolorides per explicar-nos-ho amb detall.

I una setmana més, ens toquen càstings en directe per al “talent show” Objectiu Paki: coneixerem 4 candidates noves i dues passaran a la darrera fase, que tindrà lloc el 4 de novembre.

Ja ho veus: les fulles cauen dels arbres i els millors plans del cel. La tardor és una explosió pop a l’’Habitció 910’!

Escolta el programa en la seva versió radiofònica aquí:

Llista de reproducció: