Tants són els anys, àlbums, èxits, anècdotes, polèmiques, pel·lícules i looks que poca gent s’atreviria a discutir-li el regnat. Madonna no deixa indiferent ningú, i molt menys els seus seguidors més fidels. Aquí, al nostre país, Chris Márquez va fundar ja fa 33 anys Divina Madonna, el club de fans oficial patri de l’artista. Parlem amb ell dels seus inicis, i amb Ulixēs Fernández i Laura Aguilar, dos dels seus integrants més compromesos, tracem la trajectòria de la Ciccone, obrint debat sobre rivalitats i polèmiques, però també recordant el missatge i la lluita que ha perpetuat al llarg de la seva carrera.

També ens visita Swallow X, acompanyat, per sorpresa, de Nico Miseria. Ells comparteixen amistat però també la música. Són dos noms a tenir en compte dins d’una escena urbana nacional que fuig d’estancar-se i busca la renovació constant mitjançant la barreja estilística. Coneixem els inicis de Swallow per entendre d’on ve el fort pes de l’electrònica en les seves produccions, i ens confessa les cançons pop que més adora i que ningú hauria dit. Creieu que podeu imaginar de quins artistes es tracta?

Amb ells celebrem l’àlbum de Nathy Peluso o el tema nou de María José Llergo, que juntament amb el k-pop de BLACKPINK i el nou remix de Dua Lipa representen les novetats més poderoses de la setmana.

I endevineu qui acaba de ser mare? Una de les estrelles del pop més importants de les darreres dècades!

Sentiu-vos la vostra pròpia reina del pop entrant a l’’Habitació 910’, de betevé!