L’anomenada psicologia afirmativa gai ja fa dècades que s’aplica en el món anglosaxó, però, tal com el nostre convidat va adonar-se ja fa uns anys, als països de parla hispana semblava un àmbit encara per descobrir. Això va portar al Gabriel a especialitzar-s’hi, un cop va descobrir, gràcies als casos que tractava, que el nínxol era real. Amb la seva visita, el coneixem una mica més i tractem temes d’allò més actuals també en la indústria de la música, com la capitalització del col·lectiu LGTBIQ+ o la dificultat, encara avui dia, d’un artista a l’hora de sortir de l’armari. Per sort, trobem llum en estrelles com Sam Smith i dives com Mónica Naranjo.

No és l’única visita de la nit: contactem via videotrucada amb el Sergio, l’Enric i en Samuel, o el que és el mateix, Cazadores de Girlbands, nom que rep el podcast que fa escassos dies estrenaven, en què faran un repàs de les diverses bandes de noies de la història del pop, i aprofundiran en les seves trajectòries, en els secrets i les anècdotes que amaguen cadascuna de les formacions. Les Little Mix, les Girl Aloud o les Destiny’s Child ens ajuden a il·lustrar-nos amb alguns exemples.

I la màquina del temps, aquesta vegada, ens servirà per fer un recorregut pels artistes més precoços en aconseguir proeses més grans: sabeu qui són els artistes més joves en aconseguir un premi Grammy? O quina edat tenia JoJo quan el seu ‘Leave (get out)’ es feia amb el número 1 als Estats Units?

Tot això, i el més nou de Bad Bunny, Camila Cabello o Tinashe ho trobareu, com sempre, a l’’Habitació 910’ de betevé… No hi falteu!