Obrim el ‘Subúrbia’ d’aquesta setmana amb “Loaded” dels Primal Scream, single principal a Screamadelica, l’àlbum més llegendari de la banda, rere el qual hi estava l’Andrew Weatherall desaparegut fa pocs dies als 54 anys.
Continuem amb el nou single del Baxter Dury, com sempre apadrinat pel segell Rough Trade de Londres. També podeu escoltar el nou single de la Billie Eilish, track central a la banda sonora de la propera pel.lícula del James Bond i estrenem, a més, el nous dels Radio Department, els TOPS, els Grimes, el Jimothy Lacoste o les Hinds, que han publicat el seu single més pop a la seva carrera. També us recomanem el nou àlbum d’estudi dels Tennis recentment publicat i us punxem una remescla fabulós fet per l’Helado Negro d’un track del Devendra Banhart.

A la segona part podreu escoltar una remescla irressistible signat per Star Slinger del clàssic de la Minnie Riperton “Les Fleurs”, els nous singles dels Rolling Blackout Coastal Fever, la Christine and the Queens i la King Princess. Us presentem també els britàniucs The Academic i una remescla dels DMA’s per part dels Copnfidence Man.

Escolteu el programa sencer aquí: