Corales Carla Cascales

L”Àrtic’ estrena, en exclusiva, el videoclip ‘Corales’, un tema conjunt de la compositora i pianista Marta Cascales i la veu captivadora de Carla Gimeno, coneguda com a Grauwi, cantant del grup The Crab Apples.

 

 

Per a la creació de ‘Corales’, Carla Gimeno ha posat lletra a ‘Contigo’, una peça de piano sol, creada per Marta Cascales. El resultat el podreu comprovar a partir de dijous amb un videoclip realitzat per Montse Capdevila.

Marta Cascales

Marta Cascales és una pianista i compositora barcelonina que amb només 27 anys ha aconseguit fer-se un nom en el sector musical, tant en l’àmbit nacional com en l’internacional. La seva música, amb el piano com a protagonista, es troba en la preciosa línia difuminada entre allò clàssic i modern. Carla Gimeno, amb el nom artístic de Grauwi, és cantant del grup The Crab Apples, un grup de pop i rock format l’any 2010. El seu darrer treball, ‘A drastic mistake’ (2018), va ser editat pel segell independent Hidden Track Records.

 

En directe, al Centre Cívic Vil·la Florida

Les dues artistes, tot i venir d’estils molt diferents, han estat treballant noves cançons que presentaran el proper 27 de febrer al Centre Cívic Vil·la Florida, a Sant Gervasi. Es tracta d’una actuació gratuïta en què oferiran un repertori conjunt amb composicions de totes dues, creant un diàleg entre el piano i la veu.