El jove artista català assegura que ja ha trobat forma i estil en els que millor s’expressa. Parlem amb Jorge, director d’ODA, i amb l’equip de l’obra ‘Los hombres blancos deben morir’

Era el juliol del 2020 quan vam xerrar per primera vegada amb ell, però ho vam fer a través d’una videotrucada. Aquest cop, Nick Maylo ens visita finalment a l’estudi, i ho fa per presentar el seu darrer tema, ‘Tras de ti’. Amb ell, diu, comença a veure el seu propi so més definit, i ens explica com ha estat el procés creatiu que ha comptat amb el suport de productors i compositors amb molta trajectòria en el pop llatí. Si amb el quart senzill ja ha trobat la seva identitat musical… Caldrà veure el que està per arribar!

I atenció amb aquest títol: ‘Los hombres blancos deben morir’. Una obra que, com podeu imaginar, va portar molta cua abans i tot de ser estrenada, simplement per la sentència del seu nom, i especialment per certs sectors de la població. Després d’haver-se presentat a Madrid, aquesta setmana arriba a Barcelona i en parlem amb l’Ignasi Muñoz, director i actor, i l’Alba Luz, una de les seves actrius.

I per rematar la nit, connectem amb en Jorge Gonzalo, responsable de la creació de l’ODA, l’Observatori de Diversitat en els Mitjans Audiovisuals, encarregat d’analitzar la representació del col·lectiu LGTBI en sèries i pel·lícules. Comentem amb ell les primeres xifres que han presentat per veure en quin punt ens trobem, sempre recordant quina era la situació en un passat no gaire llunyà, o quines són les dades dels Estats Units.

Però no oblidem la música! Tenim novetats musicals de Lana del Rey, C. Tangana o Kali Uchis, mentre que Demi Lovato és notícia pel seu documental, ‘Dancing with the devil’, coproduït per YouTube Originals. 

 A més, celebrem que ja hem fet 212 episodis com a programa radiofònic amb el gran èxit d’Azealia Banks titulat, precisament,… ‘212’!

Una setmana més, l’’Habitació 910’ s’omple de visites i del millor pop… us hi uniu?