L’any 1971, la María Isabel Llaudes, coneguda per tothom com a Karina, triomfava a Eurovisió imaginant ‘Un mundo nuevo’. Avui, una pandèmia l’ha obligat a estar-se a casa i a esperar una suposada “nova normalitat”. Karina ha aprofitat aquesta situació per explotar la seva presència a Instagram, on la seva alegria es contagia i, de segur, ajuda a millorar el dia a dia de molta gent. Nosaltres també volem que ens la transmeti, així que l’hem convidat a passar a la nostra ‘Habitació 910’, una estança que hem tornat a habitar: en Jordi i l’Alvie ja són de nou a l’estudi! Des d’allà, una Karina telemàtica revisita els seus èxits predilectes d’Eurovisió, torna a imaginar “un nou món” i ens confessa el seu duet somniat!

A més, toca rebre un cop més a l’Alba Riera, que ens ajudara a entendre el fenomen de la superdigitalització, que en temps de confinament s’està accentuant més. La distòpia s’apodera del món i els robots guanyaran terreny? Viurem més en realitats digitals paral·leles? Deixarem d’omplir les sales per anar de concert en una illa de l’Animal Crossing? Qui sap, qui sap…

Mentrestant, cenyim-nos a la realitat: Katy Perry, embarassadíssima, presenta nou senzill, Aitana prepara la temporada d’estiu amb una col·laboració que segur que ho petarà i Ana Mena s’ajunta amb Dellafuente per seguir sumant èxits. I a això cal sumar-li els àlbums de Charli XCX, Perfume Genius i una recomanació exquisida: Moses Sumney.

No sabem que ens espera en la imminent nova normalitat, el que sabem és que el pop no hi faltarà i el trobareu tot aquí, a betevé!