Sala Apolo DJ 140219

Arran de la crisi del coronavirus, la Sala Apolo, com la resta d’espais culturals de la ciutat, ha hagut de tancar i intentar seguir en contacte amb el públic amb una nova programació de propostes en línia. D’una banda, a través dels seus populars clubs setmanals, que han traslladat les seves sessions a les xarxes socials. A través de Facebook o Instagram, segons el cas, podeu seguir ballant des de casa al ritme de les propostes dels DJ de Nasty Mondays, Caníbal Sound System, Cupcake & Milkshake i Nitsa Club.

De l’altra, amb les propostes del projecte Liveurope. La Sala Apolo és una de les 16 sales de 16 països que formen part d’aquesta xarxa que pretén facilitar la difusió de les escenes locals emergents arreu del territori europeu. En els quatre anys que fa que està en funcionament ha programat entorn de 2.300 concerts.

 

Ara que la pandèmia ha aturat les actuacions en sales Liveurope, està donant a conèixer el talent musical europeu a través de la xarxa amb la iniciativa Digital Tour 2020. Cadascuna de les sales que forma part de la plataforma escull una banda que es promociona simultàniament en tota la xarxa el mateix dia.

Des del 9 de maig passat, cada dilluns, dimecres i divendres trobareu una nova proposta a les xarxes socials, amb una presentació de l’artista i un tema destacat de la seva discografia. Maria Arnal i Marcel Bagés ha estat la proposta escollida per la Sala Apolo. A més a més d’aquests vídeos, a Spotify trobareu una “playlist” amb temes del conjunt d’artistes escollits.

A més a més, per seguir donant suport difusió a l’escena nacional, la Sala Apolo va compartint a les xarxes socials vídeos de diversos artistes com Bianca Steck o Zulabard, entre d’altres.

Reobertura plena d’interrogants

A la Sala Apolo, que l’any passat va acollir 800 bandes, 500 DJ sets i 75 lives, no han deixat de treballar i asseguren que la viabilitat del local està assegurada, tot i que poc se sap quan i en quines condicions es produirà la reobertura.

Davant la falta de directrius oficials concretes sobre les mesures que s’hauran de seguir en el futur en aquest tipus d’espais, des de l’Apolo expliquen que treballen sobre la marxa, amb l’objectiu de reprogramar els concerts que s’han hagut de cancel·lar en noves dates. Els primers estan previstos pel juliol, però encara està per veure si no s’hauran de moure de nou en el calendari.

 

Programació en línia dels clubs de l’Apolo

Els dilluns, Nasty Mondays

El club de rock, pop i garage de la Sala Apolo ofereix cada dilluns un directe d’Instagram amb els creadors i DJ d’aquestes sessions: Soren i Mad Max.

Els dimecres, Caníbal Sound System 

Els dimecres a la Sala Apolo són del Caníbal Sound System. Mentre l’espai estigui tancat al públic, trobareu els residents del club de dancehall, reggae, world music i jungle aquest dia de la setmana en directe a Instagram i Facebook.

Els dijous, Cupcake & Milkshake

Els dijous, temps per la música revival, dels 80, i també pel reggaeton i el hip-hop. El Cupcake & Milkshake ofereix cada setmana un directe d’Instagram amb els residents del club.

El cap de setmana, Nitsa Club

El popular Nitsa Club segueix en marxa els caps de setmana amb sessions en “streaming” des del mateix Apolo. Divendres o dissabte, segons el cas, podeu connectar des de la distància amb els DJ residents. Podeu reservar l’entrada gratuïta a través d’un enllaç que es publica a les xarxes socials de l’Apolo i del Nitsa Club.

Programació Liveurope 

  • 11 de maig: Maria Arnal i Marcel Bagés (Espanya)
  • 13 de maig: Walking On Rivers (Alemanya)
  • 15 de maig: Coline et Toitoine (Bèlgica)
  • 18 de maig: Širom (Eslovènia)
  • 20 de maig: Bratři (República Txeca)
  • 22 de maig: Ina West (Polònia)