Com ella mateixa ens diu, li encanta no parar de parlar; comunicadora empedreïda, l’Esther és també una experta en pop – del “mainstream” al més alternatiu –, i aquest indubtablement ha acompanyat la seva vida, professional i personal. A través de la “playlist” que ens té preparada, dissecionem les dives d’ara i de sempre, les veus més canyeres de la música, i analitzarem el panorama actual sense poder evitar comparar-lo amb el de tan sols fa uns anys. Així, l’Esther portarà a l’’Habitació 910’ des de Dua Lipa a Alanis Morissette o The Cardigans.

Però no ens quedem tan sols amb les seves propostes, sino que les novetats més fresques també ens obliguen a debatre sobre alguns dels personatges de l’escena actual: Ariana Grande i els seus darrers singles, l’èxit rotund de Cardi B o fins i tot les “triunfites” Ana Guerra o Aitana, que finalment inicien les seves carreres musicals.

I amb el nou remix d’una de les, ja sens dubte, cançons d’aquest estiu, l’exitosa ‘Mi cama’ de Karol G, tornem a fer un viatge pels hits estiuencs de les últimes dècades: l’incansable Pitbull, les mítiques Sonia y Selena o fins i tot Celia Cruz.

L’estiu impregna el pop i la nostra luxosa ‘Habitació 910’ de betevé 91.0 fm!

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part