Aquest divendres ha arrencat amb èxit la primera edició del SHARE Festival, un nou espectacle que vol combinar la música i solidaritat. “El millor camí cap a la felicitat és compartir” és el lema d’aquest nou festival que se celebra aquest cap de setmana al Poble Espanyol.

La primera nit ha comptat amb actuacions com les d’Álvaro Soler o Morat, que han actuat davant d’una plaça del Poble Espanyol completament plena i entregada. A més, el festival ha estat escenari del primer concert en solitari d’Alfred García, que acabava de sortir de l’Acadèmia d’Operación Triunfo, de Televisió Espanyola

Aquest dissabte s’està celebrant la segona jornada del festival amb noms com la de Sebastià Yatra, Abraham Mateo i Gemeliers. La gran novetat d’aquesta nit és la participació de Rita Ora, número u de vendes a tot Europa.

El festival també acollirà demostracions de percussió i altres activitats paral·leles i solidàries. ONG com Proactiva Open Arms o la Creu Roja tenen parades per explicar els seus projectes solidaris. A més, l’organització han impulsat una aplicació mòbil per motivar a fer accions solidàries, ja en porten més de 7.000.

Des de l’organització celebren l’èxit obtingut en aquesta primera edició i asseguren que estan treballant per repetir l’experiència l’any que ve. Encara que afirmen que estan buscant una ubicació més gran. Asseguren que les pròximes setmanes ho donaran a conèixer.