El Festival Barcelona Art & Movement Festival (Baum Fest) ha apostat pel tatuatge en la seva vuitena edició. Tot i que normalment aquest festival coincideix sempre amb la Convenció Internacional de Tatuatge de Barcelona, aquest any ha estat el primer en què s’han pogut veure 300 tatuadors als estands del recinte firal de Montjuïc —els anys anteriors es reservava només un espai per als tatuatges.

Tatuatges tradicionals al Baum Fest

La 26a edició de la Barcelona Tattoo Expo ha reunit artistes de tot el món i, de fet, és aquesta convenció internacional la que va engendrar el Baum. D’entre els tatuadors, per exmple, hi ha el senyor Lawrence , especialista en tatuatges tradicionals sense fer servir màquines i similar a la tècnica puntillista.

Concerts, espectacles i activitats esportives

Aquest dissabte s’hi han vist exposicions d’art urbà, concerts a càrrec d’artistes com Hoochie Coochie Sonia i Jordi Izquierdo i un espectacle dedicat a la cultura japonesa, ‘La sombra de Kitsune’.

A més, al festival hi ha espais esportius que permeten jugar i fer acrobàcies amb les rodes de la bicicleta, el monopatí o els patins.