El Sants ha superat l’Ascó, últim classificat del grup cinquè de Tercera RFEF, per 1 a 2 i surt del descens momentàniament. Els de Tito Lossio venien de fer una mica de cada en les últimes tres jornades: van guanyar la Pobla de Mafumet, van perdre contra el San Cristóbal i van empatar contra la Grama.

Bona primera meitat del Sants

Tito Lossio ha fet canvis en un partit que pot esdevenir clau i ha deixat a la banqueta Guillermo. Una decisió sobtada perquè Favio era baixa per acumulació de targetes. Així doncs, el tècnic ha optat per una doble referència a la punta d’atac compartida per Iván Garcia i Carmona. El mateix Carmona ha estat el primer a provar-ho, en una primera meitat amb clar color verd-i-blanc. Portero ha tingut una oportunitat claríssima abans que una rematada de cap d’Iván no entrés per culpa de Verdejo. A còpia d’insistir, el Sants ha obtingut el premi a l’última jugada de la primera part. Iván García ha rematat un córner i ha avançat els santsencs.

El Sants sentencia a la represa

Raúl Martínez, als cinc de la segona, ha ampliat distàncies. Nico ha recuperat la pilota i l’ha penjat a l’àrea. Iván, d’esperó, s’ha topat amb Verdejo i Raúl, més murri que ningú, ha aprofitat el refús per fer el 0 a 2 que ha deixat el partit molt encarrilat per al Sants. L’expulsió de Nico per doble groga al minut 60 ha complicat un pèl més el partit als santsencs. Després de diversos intents, l‘Ascó ha retallat distàncies amb l’1 a 2 obra de Sardà al minut 85, però el Sants ha aconseguit aguantar les escomeses i sumar tres punts vitals.