Muntanyesa gol xilena Roland Garros
@Montanyesa1927

El Muntanyesa pot assolir la primera posició a la lliga del grup 1 de la Primera Catalana si guanya aquest diumenge a les 12 hores al Camp Municipal Nou Miramar contra l‘Escala. Tots des equips es troben empatats a 33 punts. Per tant, el partit és molt important per als dos conjunts. Els de Nou Barris volen venjar-se del partit d’anada, quan van perdre a la Bombonera per un contundent 1 a 6 contra els de l’Alt Empordà.

Raúl Paje no coneix la derrota

Des de l’arribada de Raúl Paje a la banqueta de la Monta, l’equip no coneix la derrota. Nou partits, set victòries i dues derrotes. A més, ha aconseguit que l’equip groc-i-negre depengui d’ell mateix per assolir l’ascens a la Tercera Divisió.

Paje va agafar l’equip a la jornada 9, en la qual els de Nou Barris eren novens amb 10 punts i a vuit del líder, que era el Bescanó en aquell moment. Ha aconseguit no perdre i està empatat a punts amb el primer classificat, l’Escala, que suma 33 punts.

A més, ha aconseguit ser un equip molt sòlid en defensa, només han encaixat tres gols en nou partits i n’han marcat 14. Fernando Velillas, amb set gols, és el màxim golejador de l’equip. Jordi Aumatell, amb cinc, i Roland Garros, amb quatre, el segueixen de ben aprop. Per a aquest partit, Raúl Paje no tindrà Javier Murcia, que és baixa per acumulació de targetes.

La Monta no estarà sola

El club de Nou Barris ha posat autocars per als aficionats per desplaçar-se gratuïtament fins a l’Escala i donar suport a l’equip. A més, les entrades per al partit valen cinc euros. Seran tres autocars, que ja estan tots plens, i gent que s’hi desplaçarà amb vehicles privats. Un total d’uns 200 aficionats.

L’Escala és l’equip revelació de la temporada

L’equip dirigit per Sergi Luis ‘Sepu’ és el màxim golejador de la lliga, amb 34 gols a favor. A més, és dels menys golejats, amb 20 gols en contra. Pel que fa als golejadors, destaquen Henry Edgar Gilham, amb set gols, Jam Baldeh, amb sis, i Josep Vergara i Ignasi Masso, amb cinc.

Àlex Cavall, amb una ruptura d’isquiotibials, serà baixa per al partit.