L’entrenador del FC Barcelona, Xavi Hernández, ha parlat en la prèvia contra el València. El tècnic blaugrana ha destacat: “Hem d’imposar molt ritme, molta intensitat i esperem que no hi hagi moltes interrupcions. José Bordalás em sembla un molt bon entrenador.” El de Terrassa creu que “ens espera un partit dur, molt intens, molt agressiu. Anem a un camp difícil i costarà, però intentarem imposar el nostre estil”.

Optimistes amb Araújo

La lesió d’Araújo fa que l’uruguaià sigui dubte per al partit contra el València, però Xavi ha destacat: “Som optimistes amb Araújo. Esperem que es trobi bé i ja veurem les sensacions que té.”

La renovació de Sergi Roberto

“Sergi Roberto, ja ho he dit diverses vegades, crec que és un jugador important, jo comptaria amb ell. A nivell futbolístic ha de ser important. Ara caldrà que es posin d’acord el club i els representants.”

El joc del València de Bordalás

Tot i que el València té un estil de joc diferent al del Barça, Xavi Hernández ha estat molt clar quan li han preguntat sobre el seu joc: “M’agrada com planteja els partits, la intensitat, tot i que sigui un estil diferent al nostre. Ells juguen de forma diferent, més directa, però em sembla un entrenador molt bo.”

Confiança absoluta en Ferran Torres

“Tinc confiança cega en Ferran Torres.” Xavi té molt clar que és un jugador molt important i que té una qualitat extraordinària. “Estic convençut que marcarà diferències i que farà gols.”

Frenkie de Jong es troba en un nivell alt

“És un jugador per marcar diferències al Barça. Es troba en un nivell alt, és important i ho continuarà sent. Com a central s’hi podria adaptar, però no seria la primera opció.”

Xavi Hernández parla sobre Ilaix Moriba

L’exjugador del FC Barcelona, Ilaix Moriba, ara és jugador del València: “Em sembla un futbolista complet i té una altra oportunitat per triomfar. És una llàstima que decidís marxar del club que jo considero que és el millor del món, però cadascú és lliure de fer-ho. Li desitjo el millor.”

No descarta Dembélé com a titular

Davant la pregunta si Dembélé pot ser titular, Xavi té clar que “és un jugador més i, per tant, pot ser titular en qualsevol moment. Si no és demà, pot ser dijous. És un més de la plantilla.”

L’horari del partit

El Barça jugarà a les 16.15 h tot i que el partit de tornada de l’Europa League davant el Nàpols serà dijous 24 a les nou del vespre. Xavi Hernández creu que, si fos per ell, hagués jugat a les 21 h de diumenge, però no pot decidir-ho i s’ha d’adaptar a les circumstàncies.