Derrota del Club Esportiu Mediterrani davant el CN Sabadell per 6 a 12. El conjunt de Jahzeel Martínez no ha pogut fer res davant un equip com el de Quim Colet, que s’ha mostrat molt superior durant els 32 minuts. A l’encert dels jugadors vallesans cal afegir la manca d’encert dels santsencs, que han estat més de 14 minuts sense fer cap gol.

El Sabadell sentencia a la primera part

L’enfrontament entre Mediterrani i Sabadell només ha tingut una mica d’emoció en el primer quart. Els primers vuit minuts han acabat amb un 1 a 3 favorable a l’equip de Quim Colet. El segon quart ha estat el definitiu. Un parcial de 2 a 5 per als vallesans els ha permès marxar al descans amb un còmode 3 a 8.

Els cinc gols de diferència s’han anat incrementant a la segona part. Els jugadors del Mediterrani, que no han fet cap gol en tot el tercer període, han vist com el Sabadell no perdonava i s’ha emportat els tres punts de la Josep Vallès després d’imposar-se per 6 a 12. El jugador del Sabadell, Kanstantsin Averka, ha estat el màxim anotador del partit amb quatre gols.