El CE Mediterrani ha superat el CN Rubí per un clar 12 a 6. Amb aquest resultat, les jugadores del conjunt santsenc continuen a la quarta posició, amb 39 punts, però s’apropen a les terceres, el Terrassa, que en aquesta jornada ha perdut contra el líder, el Sabadell.

El Mediterrani domina

Ashley Shelly ha obert el marcador per al Mediterrani. La mateixa jugadora ha tornat a avançar el partit, però Elena Ruiz, la jove jugadora del Rubí, ha fet dos gols que han permès al seu equip acabar empatat amb les locals.

En la primera jugada del segon període, Clara Espar, del CE Mediterrani, ha tornat a donar avantatge a l’equip. A l’equador del segon quart, Paula Crespí ha marcat un gol per augmentar la diferència en el marcador, que ja era de dos gols favorable a les locals. Les jugadores de Marian Díaz han volgut sentenciar el partit abans d’acabar la primera part, quan el marcador indicava un contundent 5 a 2.

Les locals completen un bon tercer quart

Les visitants han lluitat amb ganes d’apropar-se al marcador en contra durant els primers minuts de la segona part, però les locals no els han permès cap oportunitat. El domini i protagonisme era evident, i han augmentat la diferència fins a col·locar-se 10 a 4.

L’últim període ha començat amb Elena Ruiz retallant distàncies. Però el Mediterrani ha fet valer l’avantatge i Paula Crespí i Clara Espar han sentenciat un partit que ha acabat 12 a 6.

Després de la Copa de la Reina ens ha anat bé un partit així.