El Barça CBS ha aconseguit un triomf molt lluitat davant el Zamora, segon classificat. Això sí, el matx ha estat molt igualat i no s’ha decidit fins a l’últim quart. Amb aquest triomf, les blaugrana amplien diferències contra les rivals que les persegueixen, i sumen 20 victòries i dues derrotes.

Igualtat a la primera part

Les visitants han començat el partit més encertades, amb un joc més solvent que les de casa. Les blaugrana s’han vist superades durant l’inici del partit, però de mica en mica s’han sabut situar i trobar el nivell que habituen a tenir a cada partit. D’aquesta manera, tot i el desavantatge de punts que han patit durant els primers minuts, el primer quart ha acabat en empat a 17.

Durant el segon període, el Barça ha mantingut el bon joc i ha sabut defensar i contrarestar els atacs de l’equip visitant. Tanmateix, les de Zamora no han abaixat els braços i s’han mantingut a una distància curta en el marcador. El partit ha estat molt igualat durant tota la primera part. En sonar la botzina que indicava la mitja part, el resultat era de 36 a 34.

Debut de Núria Martínez

Núria Martínez ha tornat a jugar amb el Barça. El fitxatge de la jugadora ha estat tot un encert i en els 20 minuts que ha estat a la pista ha aconseguit nou punts, un rebot i tres assistències per una valoració de 10.

Emoció fins al final i victòria blaugrana

Arrencada la segona part, tots dos equips han tingut uns minuts de molt bona efectivitat cap a cistella. El partit ha estat completament marcat per l’igualtat del marcador. Cap dels dos equips ha cedit res i han encarat l’últim període amb un marcador ajustat de 59 a 56 favorable al Barça.

Durant el tram decisiu de partit, les coses no han canviat gaire. Un marcador molt equilibrat i un partit atractiu, en què tots dos equips han sabut aprofitar bé les oportunitats. El Recoletas Zamora ha estat al mateix nivell de l’equip blaugrana fins al desenllaç del xoc. El marcador final ha estat de 70 a 65.