fc barcelona
@FCBarcelona

El Barça ha empatat a El Sadar contra l’Osasuna i continua sense conèixer la victòria lluny del Camp Nou a la Lliga. Els gols d’Ansu Fati i Artur han servit per remuntar un gol inicial de Roberto Torres, però un penal per mans de Piqué ha servit perquè el mateix jugador empatés el partit.

Sense idees

El Barça no ha començat bé i l’Osasuna ho ha aprofitat per fer valer el factor casa. Feia un any i mig que els navarresos no perdien al seu feu i, de fet, el partit se’ls ha posat de cara després del gol de Roberto Torres en el minut 7 de partit. Els homes entrenats per Ernesto Valverde no han gaudit d’ocasions i després del descans, el tècnic ha fet sortir la jove promesa Ansu Fati. El jugador ha respost amb un gol de cap que l’ha convertit en el jugador més jove de la història del Barça que marca. El Barça ha aconseguit remuntar el partit en el minut 64 amb un gol d’Artur però els navarresos no s’han rendit i després d’insistir-hi, han aconseguit empatar de penal per unes mans de Piqué. Roberto Torres ha fet el 2 a 2 definitiu en el 81.