El filial blanc-i-blau ha empatat davant l’Ebre en un partit sense gols (0-0), però en què els de José Aurelio han estat molt superiors en el joc, i també a l’hora de crear ocasions de perill. A Segona B jugar fora de casa no és gens fàcil, i aquest punt reforça el bon començament de temporada d’aquest nou Espanyol B de l’era post-Gallego.

Sense gols

Els barcelonins han sortit a un dels camps més complicats d’aquest grup tercer de la Segona B. Els nois de José Aurelio Gay han estat força bé en els primers 45 minuts de partit, fins al punt de crear més d’un parell d’ocasions, com per exemple: un un contra un, que ha frenat Salva, el porter de l’Ebre. També Moha Ezzarfani ho ha provat amb un llançament de falta. Tot i crear perill, no han pogut parar del tot en defensa els locals, que amb De Mesa han gaudit de les seves ocasions en atac també.

Salva, l’heroi local

En la segona part, els periquitos han sortit molt més entonats i amb ganes de fer el primer gol del partit. Fins a tres ocasions seguides ha pogut marcar, però de nou Salva ha estat l’heroi local per mantenir l’empat. Els nois de José Aurelio s’han acabat imposant en el joc gràcies a la qualitat de jugadors com: Nicolás Melamed, Max Marcet, Josimar, Moha Ezzarfani, però no han pogut ser prou superiors per superar el porter de l’Ebre.