El precandidat a les eleccions del FC Barcelona Víctor Font ha explicat com ha anat la recollida de les 4.989 signatures pel vot electrònic.

Víctor Font fa un balanç positiu

El 6 de setembre passat, Víctor Font va comparèixer davant del mitjans per exposar la seva visió del club i per reclamar que en les properes eleccions i, també a l’assemblea de compromissaris, s’implanti el vot electrònic. Durant poc més de tres setmanes, Font ha recollit 4.989 signatures entre els socis en els partits contra el València i el Vila-real que s’han disputat al Camp Nou. Segons el precandidat, el vot electrònic seria complementari al presencial i ajudaria a augmentar la participació. L’empresa encarregada de gestionar-ho té molta experiència a eleccions franceses, suïsses i un gran nombre d’institucions. És una de les empreses líder mundial en la temàtica.

Aquest dilluns, 30 de setembre, ha lliurat les signatures recollides a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista. Això sí, Font encara pot recollir més i entregar-les abans de les 20 h del dimarts 1 d’octubre. La seva intenció és que en la propera Assemblea de Socis Compromissaris del 6 d’octubre, s’inclogui a debat la introducció del vot electrònic.

Les declaracions de Víctor Font