El tècnic de l’Espanyol, Vicente Moreno, ha valorat la situació de l’equip abans de rebre aquest dijous a les 17 h la visita del Fuenlabrada a l’RCDE Stadium. Moreno ha confirmat que els dos casos positius de covid-19 que ha comunicat el club aquest matí són dos jugadors. A més d’aquestes dues baixes, el tècnic també ha dit que ha d’esperar a veure en quin estat físic arriben els jugadors que aquests dies han jugat amb les seves respectives seleccions.

L’Espanyol viu un bon moment

L’entrenador ha dit que ara mateix no pensen si són líders o no, l’únic que els preocupa i ocupa “és guanyar el Fuenlabrada” i d’aquesta manera “seguir amb la bona dinàmica“. L’Espanyol, després de dues victòries consecutives, ha recuperat el lideratge. Això ha portat a dir a Moreno que “som en un bon moment” i que normalment els seus equips acaben bé físicament les temporades.

El tècnic ha confirmat que Raúl de Tomás està bé i que “és un jugador amb molt de pes i de molta importància”. Ha explicat que “no gasto energia” pensant que la Lliga s’acabarà d’aquí a dos mesos, ja que la intenció és guanyar cada partit i així “tenir més confiança i alegria”.

El Fuenlabrada, un rival molt potent

Del Fuenlabrada ha dit que “és un rival amb molt de potencial”. Aquesta afirmació la corrobora el triomf dels madrilenys davant el Mallorca, que havia arribat líder a Madrid, per 4 a 1. Davant d’això el tècnic ha deixat clar que “és una advertència” per a l’entorn, ja que ell ja era conscient, abans del partit contra els balears, del nivell del Fuenlabrada. Un equip que, segons Moreno, lluitarà per pujar a Primera i que només ha perdut un partit més que l’Espanyol, el Mallorca i l’Sporting, que són els que menys derrotes, sis, tenen a la Lliga.