Vargas y Ferreyra, lesionats

La infermeria de l’Espanyol no s’acaba de buidar. Els dos últims jugadors que han caigut lesionats són Matías Vargas i Facundo Ferreyra. En canvi, Jonathan Calleri, que aquest dilluns s’ha entrenat amb el grup, podria rebre l’alta mèdica de cara al partit de dijous de l’Europa League davant el Ferencváros.

Vargas, el més perjudicat

Matías Vargas podria estar un mes de baixa.

El jugador, que va haver de ser substituït quan només feia quatre minuts que era al camp en el partit contra el Getafe, té un esquinç al turmell esquerre. Les proves mèdiques que se li han fet aquest dilluns al matí han confirmat el primer diagnòstic que li van fer els metges. El club no ha donat temps de baixa i diu que l’evolució marcarà la disposició del jugador, però l’argentí podria estar un mes de baixa.

L’altra mala notícia d’aquest dilluns la protagonitza Facundo Ferreyra. Després de les proves que se li han realitzat, s’ha vist que el davanter té una petita lesió muscular a la cama esquerra. El club, com en el cas de Vargas, diu que l’evolució de la lesió marcarà la disponibilitat del jugador.

En canvi, el tècnic, Pablo Machín, podria recuperar Jonathan Calleri de cara al partit d’aquest dijous al camp del Ferencváros de l’Europa League. El davanter, aquest dilluns, s’ha entrenat amb normalitat amb la resta dels companys i, per tant, podria rebre l’alta mèdica i estar a disposició de l’entrenador en breu.