@martinenc

El Martinenc ha empatat al camp del Santboià en un partit molt complicat. Els gols de Joel i Alabau aconsegueixen igualar un partit que s’havia posat 2 a 0 per als locals.

El Santboià ataca primer, el Martinenc remunta

El partit ha començat amb un gol del Santboià en el minut 2 de partit, una diana de Kilian que ha sorprès als del Guinardó. El porter Gabri ha salvat el segon davant de Juanlu però abans del descans Chicho ha tornat a marcar i ha posat els locals amb un 2 a 0 en el marcador. A la segona part, però, els homes entrenats per Javi Gómez han sortit millor i Joel ha retallat diferències amb una rematada de cap després d’una centrada de Pulido. La insistència del Martinenc, que ha reclamat un penal, ha tingut premi en el minut 86 quan una deixada de Vendrell ha permès Alabau superar Leva i segellar el definitiu empat a dos.