El tècnic del FC Vilafranca, Ivan Moreno, va criticar durament l’entrenador del CE l’Hospitalet, Jonathan Risueño. El tècnic vilafranquí va explicar en roda de premsa que Risueño havia “faltat el respecte” a la majoria dels seus jugadors i membres del cos tècnic. “El comportament de Risueño és el més trist que he vist mai en 8 anys com a entrenador”, va afirmar Ivan Moreno. El tècnic del Vilafranca, que va perdre el partit contra l’Hospitalet (2-0), va qualificar l’actitud del tècnic Risueño de “lamentable”. Moreno va mostrar-se molt empipat i va arribar a dir que “l’Hospitalet no es mereix un pocavergonya com el seu entrenador.”

L’entrenador del CE l’Hospitalet, de la seva banda, no va valorar les paraules de Moreno però sí algunes de les accions del duel. Risueño va afirmar que el Vilafranca havia plantejat un partit amb molta “agressivitat” i que l’equip del Penedès havia intentat treure del partit els seus jugadors. 

Una de les accions que va generar més polèmica entre els dos equips va ser l’expulsió de Víctor Oribe, jugador del Vilafranca. L’atacant va intentar recollir ràpidament una pilota per fer un servei de banda i va topar amb el tècnic Jonathan Risueño. L’àrbitre va ensenyar la segona groga al jugador, fet que va encendre els ànims a tots dos bàndols.

La resposta de Jonathan Risueño

El resum del partit

L’expulsió d’Oribe