L’Horta ha empatat al camp del Cerdanyola per 2 a 2 i ha aconseguit posar fi a la mala dinàmica de dues derrotes consecutives. Les que va patir a casa davant el Figueres i al camp de Vilassar de Mar.

Igualtat en el marcador

El partit de la catorzena jornada ha començat amb molta intensitat per part dels dos equips. Els de Nacho Castro han obert el marcador el minut 2 amb una errada del porter Gerard del juvenil que ha provocat un gol en pròpia porteria. Els locals però, no s’han fet enrere i en el minut 15 han tingut una primera ocasió molt clara. Roger Colomina i Pitu Plazuelo han intentat fer el primer gol però la pilota finalment ha tocat el pal. El partit ha continuat amb igualtat en possessió de pilota fins que Colomina ha aconseguit marcar el primer gol del Cerdanyola amb un xut a porteria al minut 43 i ha igualat el marcador 1-1.

El penal que provoca l’empat

En la segona part l’Horta ha defensar bé davant d’un Cerdanyola molt enfocat en marcar i  amb ocasions durant tota aquesta part. En el minut 73, els de Carrillo han aconseguit marcar amb una jugada de Pitu que li ha passat la pilota a Cano i ha aconseguit posar la pilota a la porteria i fer el 2 a 1. El segon gol dels visitants ha arribat amb un penal que ha marcat Barrera en el minut 84, una diana que a segellat el partit amb el 2 a 2 definitiu.

En la propera jornada els de Toni Carrillo s’enfrontaràn contra el Castelldefels i l’Horta jugarà a casa contra el Sants que es troba a la cua de la classificació.