En la novena jornada de Lliga, el Barça s’ha imposat amb claredat al Deportivo en un partit controlat de principi a fi. Les de Lluís Cortés han dominat en totes les facetes del joc, sobretot en intensitat. Amb aquesta victòria el Barça continua líder de la Primera Divisió amb un punt més que el seu principal perseguidor, l’Atlètic de Madrid.

Domini total i sentència blaugrana en la primera meitat

Les jugadores de Lluís Cortés han estat atacant la porteria rival des del primer minut de joc, jugant en camp contrari en gairebé tot el primer temps, sense deixar reaccionar el Deportivo, que transmetia perill en les transicions. En el primer quart d’hora de partit, les culers ja havien intentat batre Misa fins a 4 ocasions. Semblava que la sort avui no estava del seu costat fins que al minut 24, Hansen, amb una gran jugada personal, digna de traca i mocador, ha resolt per baix amb un xut ajustat al pal dret de la portera deportivista. El Barça, després del gol, ha continuat insistint i al minut 32, Hermoso ha rematat a plaer al segon pal una gran passada de Hansen, que avui ho ha fet tot. Ja són 11 gols de Jennifer Hermoso a la competició, que ha marcat en els vuit partits que ha disputat.

El Deportivo seguia sense reaccionar i el tercer gol del conjunt blaugrana no ha trigat a arribar, ja que Mariona, que ha buscat insistentment el seu gol, en el minut 38 ha aprofitat una passada filtrada d’Alexia per marcar. El Deportivo ha intentat apropar-se a l’àrea culer però molt tímidament i amb un parell de llançaments des de fora l’àrea sense perill per a la portera Paños.

A la represa el Barça no ha afluixat

En la segona part, la dinàmica del partit ha continuat sent la mateixa amb un Deportivo sense cap mena de reacció i un Barça que aprofitava gairebé totes les arribades. Les ocasions i els gols només provenien del conjunt blaugrana, que només començar la segona part, quan encara no s’havia assegut tothom a la graderia, Hansen ha foradat dues vegades més la xarxa gallega i ha arrodonit la seva actuació en el dia d’avui amb un hat-trick. El Barça ha continuat fent sang al Deportivo i al minut 52,  Aitana, arribant des de la segona línia, ha tornat a marcar certificant així el sisè gol blaugrana. En el tram final del partit, al minut 88, el Deportivo ha fet el gol de l’honor mitjançant una gran diana de Teresa. Finalment el marcador ha estat de 6 a 1.