El Sant Andreu es llepa les ferides amb una victòria per 2 a 0 contra el Manresa a la 14a jornada del grup cinquè de la Tercera Divisió. Els andreuencs han trencat amb una ratxa de dues derrotes consecutives i tornen a apropar-se a les places de play-off. Elhadji Baldeh i David Serrano han estat els golejadors de l’equip que dirigeix Azparren en el debut del nouvingut Craviotto a la porteria andreuenca.

Elhadji lidera l’equip des del gol

El Sant Andreu ha avisat la porteria rival en els primers compassos de partit amb el guiatge de Juanan, que ha estat el jugador andreuenc més actiu a l’inici del duel i ha colpejat en dues ocasions. El Manresa, però, ha aturat les envestides dels locals i ha respost amb una ocasió de gol de Biel Rodríguez que no ha aconseguit materialitzar. Qui sí que ha estat encertat de cara a gol ha estat Elhadji Baldeh que, al minut 28, ha trencat amb la sequera golejadora dels seus per fer l’1 a 0. Els andreuencs han projectat el joc per banda, Roger Escoruela ha centrat i el pitxitxi del Sant Andreu ha rematat amb el cap per enviar la pilota al fons de la xarxa i marxar al descans amb avantatge per la mínima.

El play-off, a tocar

El Manresa s’ha refet a la represa i ha dominat l’inici de la segona meitat tot i que no ha aprofitat les ocasions que ha tingut. Els andreuencs, orfes del control del partit, han perdut a Carroza per lesió i no han acabat de trobar-se còmodes fins que ha aparegut Elhadji al minut 74, però el davanter ha perdonat el segon quan més ho necessitava el seu equip. Ara bé, el Sant Andreu ha recuperat sensacions per a la recta final del partit i, quan només restaven cinc minuts pel xiulet definitiu, David Serrano ha fet el gol de la tranquil·litat que sentenciava el partit amb un 2 a 0. Amb aquesta victòria l’equip es situa en la cinquena posició i té les places de play-off a 2 punts.