L’Espanyol B ha guanyat contra el Vila-real B en el duel de filials de la Segona Divisió B. Els blanc-i-blaus avancen els castellonencs en la classificació. Els de José Aurelio Gay han volgut seguir amb la seva bona ratxa per poder sumar tres punts contra un bon rival com són els de Miguel Álvarez i han aconseguit guanyar al partit a casa amb un 3-1 al marcador. Els blanc-i-blaus han fet un molt bon partit i han merescut la victòria.

Una primera part d’empat a un

La primera meitat del partit ha començat forta per part dels dos equips que han intentat atacar. Els de Miguel Álvarez han sortit amb molta intensitat, però els locals han fet una bona feina defensant. Al minut 24, els groguets han tingut una ocasió molt clara de gol, però Adri López l’ha refusat. El Vila-real s’ha avançat al marcador al minut 26 amb un gol de Fran. L’empat ha arribat en el minut 37 amb un gol de Iago i ha suposat un extra de motivació per l’equip, ja que ha dominat tot el que quedava fins la mitja part.

Una victòria més de l’Espanyol

Els blanc-i-blaus han començat activats a la segona part. Als 4 minuts de partit l’àrbitre ha xiulat un penal a favor dels locals i Moha ha marcat el segon gol del partit. Els de José Aurelio Gay han fet un bon partit on han dominat la possessió de pilota i han creat bones ocasions. Tanmateix, al minut 66 el Villarreal ha xutat uns falta que per poc no ha entrat a la porteria. Els pericos han seguit tot al partit amb molta intensitat i ha tornat a arribar un golàs de Pau Martínez al minut 79.