Guineueta Rubí

La Guineueta ha guanyat a casa per 2 a 0 la UE Rubí

i aconsegueix pujar posicions a la classificació i apropar-se a la zona de play-off. Amb 19 punts, els guineuencs es troben a la cinquena posició amb l’EF Mataró, mentre que el Rubí haurà de lluitar als pròxims partits per sortit de la cua de la classificació.

Primera part sense obrir el marcador

Primera meitat sense ocasions clares per cap dels dos equips, només jugades que han generat perill. La primera per part del Rubí al minut 4  i una altra per part dels locals amb una banda d’Ayllón que no ha trobat rematador el minut 18 i no s’ha pogut transformar en gol.

Horty, el golejador del partit

Quan ha començat la segona part, la Guineueta ha sortit al camp amb les idees clares i ha marcat en la primera ocasió clara de gol. Al minut 60 Horty ha fet gol amb un pas fet per Omar després d’una bona sortida de porteria. Al minut 75 el Rubí ha remuntat i ha provocat que els locals es quedin molt enrere, però els de Gallego han reaccionat i han aconseguit el segon gol d’Horty al temps de descompte. Amb aquesta victòria 2-0 la Guineueta ara només pot mirar cap amunt.

En la propera jornada els de Luis Gallego s’enfrontaran al Sabadell, equip que està a dos punts d’ells, i la UE Rubí  jugarà contra el Girona B, partit que no va poder jugar a la jornada nou i que lluitarà per sortir de la zona de descens.