Les reformes al Nou Sardenya

Les reformes previstes per al Nou Sardenya

, el camp Municipal de l’Europa, hauran d’esperar. A final de l’any passat, 2018, el districte de Gràcia va aprovar una partida pressupostària per a relitzar unes millores estructurals de formigó en algunes zones de l’estadi, que estan en mal estat a causa del pas del temps. La previsió era que aquestes obres es fessin abans d’acabar l’any 2018, però no es van fer i encara no tenen data.

Reformes al Nou Sardenya

Les reformes al Nou Sardenya no tenen data d’inici

En una comissió de seguiment, representants del districte

van comunicar al club que no hi havia pressupost per a aquestes reformes i que, per tant, les millores s’ajornaven fins al 2019, però sense especificar cap data d’inici de les obres.

Els responsables de l’Europa tampoc no saben res de la situació en què es troba la substitució de l’enllumenat del Nou Sardenya, tot i que es van fer visites tècniques municipals per fer-ne un pressupost. De fet, el club va comunicar al sistricte que l’àrbitre del derbi entre l’Europa i el Sant Andreu va fer constar a l’acta del partit que la il·luminació era deficient.

Reformes al Nou Sardenya

El Nou Sardenya és un camp Municipal i fa 24 anys que es va remodelar totalment, el 1995. per això, comença a necessitar reformes tant d’estructura com d’il·luminació o megafonia per tenir-lo en un bon estat.