El partit Espanyol – Atlètic de Madrid de la 28a jornada de Lliga de la Primera Divisió femenina serà històric: es jugarà a l’RCDE Stadium. Roger Guasch, director general corporatiu del club blanc-i-blau, va deixar-ho anar als micròfons de COPE Catalunya i ja n’hem rebut la confirmació oficial.

Un gran premi

La decisió de la directiva espanyolista significa un pas endavant en la importància que el club dona a les noies. Ara mateix l’equip que entrena Joan Bacardit és l’11è classificat de la Lliga, un campionat que cada cop té clubs més potents i amb més pressupost. Això, però, no ha estat obstacle perquè l’equip format per Mariajo, Dulce, Inés, Berta, Elba (Ayaki, 60′), Torrodà, Paloma (Letti, 85′), Katherine, Baudet, Julve (Paula Moreno, 78′) i Eli (Ainhoa Marín, 65′),  aconseguís un empat a zero al camp del Barça el dia de Reis.

El líder visita l’RCDE Stadium

El matx del cap de setmana del 20 i 21 d’abril, l’Espanyol s’enfrontarà a l’Atlètic de Madrid, líder actual de la competició amb 48 punts, tres més que no pas el FC Barcelona. El públic assistent podrà accedir a l’RCDE Stadium de forma gratuïta. El club vol promoure adequadament una gran presència de públic, per això faran portes obertes i estan barrinant diverses accions que animin els socis i seguidors periquitos a donar suport a les noies en una data tan assenyalada.