El Martinenc visitarà aquest diumenge, a les 12 h, el camp del Figueres. Els barcelonins buscaran un triomf que els permeti seguir creient que la salvació, tot i que molt difícil, encara és possible.

El Martinenc busca la reacció

Els del Guinardó necessiten un punt d’inflexió per tornar a creure en ells mateixos. Fa 15 jornades que no guanyen, de fet, només han aconseguit una victòria en tota la Lliga, i dels 45 punts que hi havia en joc només n’han sumat dos. Amb aquests números el Martinenc és el cuer de Tercera i comença a tenir la salvació bastant lluny. Exactament la permanència la marca l’Ascó, que és a 12 punts dels barcelonins. Un del problemes més greus de l’equip és la falta de gol: només n’ha marcat un en les últimes vuit jornades.

El Figueres no és en el seu millor moment

El Figueres ocupa la dotzena posició en la classificació. Els últims resultats l’han fet perdre llocs en la taula. Els figuerencs fa quatre jornades que no guanyen i això ha fet que dels 12 punts en joc només n’hagin sumat tres. Per tant, davant el Martinenc buscaran reaccionar i tornar al camí de la victòria. A la primera volta el Figueres va superar amb autoritat el Martinenc al Guinardó per 1 a 4.