Comença el Barcelona Polo Challenge Negrita Cup. Aquesta competició arriba a la seva 51a edició. La Negrita Cup és un dels tornejos internacionals de Polo més prestigiosos d’Espanya. Al llarg de dos caps de setmana, del 10 al 12 i del 17 al 19 de maig, alguns dels millors jugadors del moment es donaran cita al Reial Club de Polo. Un total de vuit equips disputaran la competició.

En els seus 51 anys de vida, la prestigiosa competició ha comptat amb l’elit dels polistes. Destaquem els germans Domecq, els germans Trujillo, l’indi Jabar Singh, el Major R. Ferguson i els argentins Héctor Cacho Merlos -que va estar entre els cinc millors jugadors del món-, Milo FernandezAraujo, Héctor “la Grossa” Barrantes, Pablo Jaureche, Ezequiel Kraft, Mathias Magrini, Martin Aguerre, Octavio Cortes, Juan Ruiz Guiñazú i Pelayo Berazadi, entre d’altres. I al costat d’ells, importants polistes del Real Club de Polo de Barcelona que han competit en totes les edicions emportant-se la victòria en nombroses ocasions.

El Polo amb la Barcelona Equestrian Challenge

Per setè any consecutiu el Barcelona Polo Challenge Negrita Cup forma part de la Barcelona Equestrian Challenge(BECH), esdeveniment d’interès públic, donada la seva vocació per ser un instrument social del món del cavall, l’hípica i els valors esportius.