El Mediterrani ha perdut el segon partit de la semifinal del play-off per al títol de Lliga contra el Sabadell per 7 a 17. De fet, aquest també va ser el resultat del primer partit. Amb aquesta derrota, les santsenques queden eliminades de la lluita per al títol de Lliga.

Un Sabadell superior

El Mediterrani ha fet el primer gol del partit, però no n’ha fet cap més en els primers dos quarts. El Sabadell, en canvi, ha estat molt efectiu i a la mitja part n’havia marcat 6. L’enfrontament, per tant, ja estava gairebé sentenciat al descans amb un resultat d’1 a 6.

El Mediterrani no pot reaccionar

En el tercer quart, el parcial per a les de David Palma ha estat de 3 a 6. Hi ha hagut un moment que hi ha hagut tres expulsades per part de les vallesanes, però tot i això, han aconseguit sortir ben parades i les de Sants no han pogut marcar cap gol. El parcial al darrer quart, favorable al Sabadell amb un 3 a 5, ha deixat un resultat de 7 a 17 al final del partit.

Les vallesanes, per tant, segueixen lluitant per aconseguir ser les campiones de Lliga i, si guanyen, serà el novè títol que guanyen de manera consecutiva.