El Sant Andreu s’ha classificat per jugar la final de la Lliga de Divisió d’Honor de waterpolo. El rival a la final serà el Sabadell. Les andreuenques s’hi han classificat després de guanyar en el play-off de semifinals el Mataró per 2 a 0.

El Sant Andreu aprova defensivament

El Sant Andreu ha sortit dominant. Defensivament ha aconseguit només encaixar un gol i ofensivament s’ha mostrat encertat. La portera andreuenca, Helena Sánchez, amb les seves aturades ha estat una de les jugadores més destacades de l’equip Javi Aznar. El treball en defensa ha fet que els primers vuit minuts acabessin amb un marcador d’1 a 3. En el segon quart el Mataró ha reaccionat. Ha estat més efectiu de cara a porteria i, fins i tot, ha empatat el partit. Però les andreuenques encapçalades per Pili Peña, molt encertada de cara a porteria, han aconseguit marxar al descans amb un mínim avantatge de 4 a 5.

Victòria, i a la final

A la represa, s’ha mantingut la igualtat d’abans de marxar als vestidors. El Mataró, amb molt de coratge, ha aconseguit posar-se al davant en el marcador, però el Sant Andreu ha reaccionat i ha tancat el tercer quart amb avantatge 7 a 8. Els gols d’Anna Gual en el tram final del partit han estat decisius. Tot quedava obert per a un últim període que ha estat molt emocionant. Les andreuenques han sabut dominar els nervis i s’han acabat imposant per 8 a 10. Ara el Sant Andreu jugarà la final de la Lliga davant el Sabadell.