El Polo i l’Egara han disputat aquest dissabte el primer partit de l’eliminatòria de quarts de final de la Lliga Iberdrola d’hoquei. L’equip terrassenc, setè classificat a la Lliga regular, ha aconseguit superar per 1 a 2 l’RC Polo, davant la sorpresa de tots els assistents.

Les locals, “a priori” favorites després del subcampionat aconseguit a la Lliga regular, han imposat el seu domini per fer-se amb la possessió de la pilota des del principi de l’enfrontament, però no han pogut materialitzar totes les ocasions que han generat.

L’Egara aprofita les seves opcions

El primer quart no ha estat gaire vistós i el marcador no ha patit cap modificació. El Polo ha tingut més presència sobre el terreny de joc, però tret d’alguna ocasió puntual, no ha inquietat la porteria de l’Egara.

Ja al segon període, el Polo ha sotmès l’equip rival, però ha desaprofitat fins a dues ocasions de gol claríssimes. L’Egara, bastant discret fins aleshores, ha sorprès tothom amb l’execució perfecta d’un contraatac que ha fet pujar el 0-1 al marcador. Les visitants s’han estirat i han pogut fer el segon, però de nou el Polo ha tornat a aconseguir el control del partit.

Reacció merescuda del Polo

El guió no ha canviat a la segona meitat i el Polo ha seguit demostrant que mereixia l’empat. Tot i això, les noies de Fabrizio Alberto Demarchi han continuat desencertades de cara a porteria i no han pogut celebrar l’ 1 a 1 fins a l’últim instant del tercer quart, quan una jugada molt llarga dins de l’àrea ha acabat dins la porteria visitant.

L’equip local ha rebut una dosis d’optimisme amb aquest gol i ha buscat el segon en les jugades posteriors, tot just abans d’acabar el període.

Cop letal de l’Egara

L’últim quart ha començat amb una jugada clau. Una arribada puntual de l’Egara ha acabat en penal i el penal, en gol. El conjunt terrassenc ha picat magistralment el servei de fons per donar un cop sobre la taula. 1 a 2. El Polo ho ha seguit intentant fins al final, però aquest cop sense sort.

El segon i decisiu partit es tornarà a disputar aquest diumenge a l’Eduardo Dualde, un dels camps d’hoquei de les instal·lacions del Polo.