El Sant Martí – Adrianenc ha aconseguit una victòria importantíssima davant el Palma Rio. Els barcelonins s’han imposat per 34 a 22. El triomf fa que ara ho tinguin tot de cara per mantenir la categoria.

El Sant Martí surt dominant

El Sant Martí – Adrianenc ha sortit molt endollat i ràpidament s’ha posat per davant en el marcador. Gràcies a una defensa molt intensa i a l’efectivitat en atac en obert escletxa. Llorenç, que ha transformat els tres penals que ha llençat, ha estat un dels jugadors més decisius dels barcelonins. El Palma Rio, en canvi, ha desaprofitat diverses ocasions per apropar-se. Els andalusos en els últims minuts, tot i jugar en superioritat, no han pogut marcar. Al descans el marcador ha estat de 13 a 9 favorable al Sant Martí.

Immensa segona part

El suport de l’afició barcelonina ha seguit notant-se a l’inici de la segona part i els jugadors sobre la pista han fet un parcial de 6 a 2, que gairebé ha sentenciat el partit. El Sant Martí ha seguit defensant-se de manera genial i quan el Palma Rio superava els defensors sota pals es trobava amb un excel·lent Guzman, que ha estat el jugador més valuós del partit. En atac els locals han estat molt encertats i el resultat final ha estat de 34 a 22.