El Martinenc seguirà una temporada més a la Lliga EBA. Els del Guinardó han tornat a guanyar el Salt. En el segon partit de la lluita per la permanència, els vermells s’han imposat clarament per 87 a 70.

Bon inici dels del Guinardó

El primer quart ha estat de clar domini local. L’exhibició del base Pau Mayor (11 punts), acompanyat per Borja Pascual i un Arnau Olivé ferm en el rebot, han fet que el Martinenc hagi tancat el primer període amb nou punts d’avantatge (26-17). Tot i les rotacions d’Hugo González i la millora defensiva del Salt, els vermells han mantingut la distancia al marcador i han marxat al descans set punts per sobre (45-38). Pau Mayor, ha continuat sometent els gironins amb un total de 17 punts a la primera meitat.

El Martinenc a l’inici de la segona part

Una sortida en tromba dels del Guinardó en el tercer quart ha estat suficient per gairebé tancar el partit. Arnau Olivé, recuperant pilotes i sumant rebots en atac, ha estat un autèntic malson d’un Salt, que no ha tingut cap opció. Una gran actuació coral, ha permès als locals marxar de 19 punts al marcador (71-52). Ni l’orgull malferit d’un inofensiu Salt han pogut eixugar l’enorme distància al marcador. Tant és així, que els últims minuts, Hugo González ha aprofitat per donar minuts als jugadors menys habituals i que fossin part de la festa que s’ha viscut el Pavelló del Guinardó. Al final, el marcador ha estat un clar 87-70 a favor del Martinenc, amb Pau Mayor com a jugador més valuós del partit, amb 23 punts.