La UE Sants ha disputat un partit amistós amb la Unificació Bellvitge, contra l’equip Juvenil A, un altre matx per bregar els jugadors i afegir minuts de joc en espera de l’inici de la competició oficial a mitjans del mes d’octubre.

Primera part de rodatge i equilibri dels dos equips

Primers minuts de tempteig, en què els dos conjunts han protagonitzat moltes anades i vingudes però sense aportar accions ofensives de perill. Els santsencs han tingut la possessió de la pilota i la Unificació Bellvitge esperava més al darrere, però quan ha tingut la pilota ha provat d’arribar a l’àrea d’Oriol. Cap ocasió entre els tres pals els primers 20 minuts, en tot cas un parell d’aproximacions en forma de xuts llunyans, un per banda: el de Marçal per banda esquerra al minut 10 i el de Biel, de la Unificació Bellvitge, que ha sortit desviat a l’esquerra del porter. Àlex Calatrava ho ha provat des de la frontal, però el xut era fluix i l’ha atrapat Eduard sense problemes.

A mesura que han passat els minuts, la Unificació Bellvitge, tot i tenir menys la possessió de la pilota també ha tingut alguna oportunitat a les botes de Boussid a passada de Gamarra, que ha atrapat Oriol. A la mitja hora de joc ha arribat l’ocasió més clara del Sants. La pilota li ha caigut a Ivan Garcia, que fent mitja volta sobre si mateix ha connectat un xut que per poc no sorprèn Eduard. Han estat els millors compassos del conjunt de Tito Lossio, que hauria pogut treure mès rèdit ofensiu de les aproximacions per banda esquerra aprofitant la velocitat d’Abodlai o també alguna altra acció a pilota aturada.

Moltes imprecisions i pèrdues de pilota en aquesta primera part, que podria haver acabat amb avantatge visitant en una jugada col·lectiva ben trenada, però el xut final de Dani no ha trobat finalment la porteria, 0 a 0 al descans.

Segona part igualada i sense aportació ofensiva

A la segona part han entrat molts jugadors de refresc al conjunt del Bellvitge, més de mig equip. Per contra, el Sants només ha canviat dues peces a la davantera, han marxat Telmo i Calatrava i han entrat Guillermo i Torrentbo. El partit ha continuat amb la mateixa tònica de la primera meitat, domini i possessió per als santsencs però sense ocasions de gol clares, i la Unificació Bellvitge plantant cara sobre el terreny de joc.

Els homes de Tito Lossio ho intentaven una vegada i una altra, però sense encert en els metres finals. El Bellvitge ha tingut una oportunitat, tot i que la rematada col·locada de Gala ha tingut poca potència i el porter santsenc l’ha parada sense incidència.

Dos minuts abans del final, Àlex Calatrava, del Sants, ha provat la rosca picant una falta des de banda esquerra, però tampoc no ha tingut sort. No hi ha hagut temps per a més i el partit ha acabat com ha començat, sense gols al marcador.