El Parets i l’Escola Esportiva Guineueta s’han enfrontat en el primer partit del subgrup 1.B de la Primera Catalana. Un duel al qual els barcelonins arribaven després d’una pretemporada amb quatre empats i quatre derrotes. Tot i aquests resultats, el Guineueta ha sumat la primera victòria de la temporada després d’imposar-se per 0 gols a 2 al Parets.

La igualtat predomina a la primera meitat

El Guineueta ha semblat sortir amb més intensitat al partit, però ràpidament el Parets ha tingut una ocasió en un centre xut que ha igualat les forces del matx. Eric Simó, per als barcelonins, ha provat un llançament de falta des de fora de l’àrea al minut 13, però ha marxat per sobre del travesser. A partir d’aquí, el control ha estat una mica més del Guineueta, que ha tingut l’ocasió més clara de marcar al minut 27. Una bona centrada de Godbless ha trobat la rematada acrobàtica de Cristòbal,  però el xut ha marxat per sobre del travesser novament. El Parets ha reaccionat molt ràpidament i Bernat ha centrat una pilota al segon pal que Carles ha creuat a la perfecció, però Stiven l’ha salvada sota pals per aconseguir que el partit arribés 0-0 al descans.

El Guineueta pateix, però guanya el matx

La segona meitat ha estat dominada pel Parets. Els locals han tingut moltes ocasions per poder-se avançar al marcador, però l’Èric, porter del Guineueta, ha estat molt atent per mantenir l’empat. Això sí, els barcelonins no han deixat d’intentar arribar a la porteria del Parets i, en una jugada de banda, Cristòbal ha pentinat dintre de l’àrea per l’arribada de Javi Aldana, que ha engaltat un molt bon xut i ha posat el 0-1. A partir d’aquí, el Guineueta ha jugat amb el marcador, i amb el temps ja al descompte, Alexandre ha rematat una molt bona centrada d’Aozora per posar el 0 a 2 definitiu. D’aquesta manera, els barcelonins s’han endut la primera victòria de la temporada d’aquesta nova Primera Catalana.